Over ons
Wie zijn wij en wat is ons doel?

Ons streven

Sociaal Rechts Haarlemmermeer heeft inmiddels veel ervaring in de Haarlemmermeerse politiek, wij weten inmiddels waar de huidige politiek toe in staat is.

Veel beloven en weinig geven doet een gek in vrede leven, is onze ervaring bij de huidige politieke zittende partijen. Zij lopen als makke schapen achter de VVD aan, en zijn bang om bij de coalitieonderhandelingen na de gemeenteraadsverkiezingen buiten de boot te vallen.

Alleen bij de gemeenteraadsverkiezingen beloven de gevestigde politieke partijen het voor de burgers op te nemen, daar blijft echter zeer weinig van over, de VVD bepaald wat er gebeurd en niets anders. Het pluche is kennelijk belangrijker dan de belangen van onze burgers. Opvallend is dat wanneer het dossier van Beusenberg door diverse partijen werd aangeroerd, omdat wij fraude en corruptie aan de kaak willen stellen, zij plotseling de fraudedossiers opzij zette en tot wethouder werden voorgedragen. Dit gebeurt al ruim 20 jaar is de ervaring, in de oppositie een grote mond hebben over onderzoeken en eenmaal in het pluche zitten en kopjes geven aan de VVD. Bij SRH is daar geen sprake van, wij willen juist minder VVD in onze mooie maar dood zieke gemeente, kijk maar eens naar ons woonbeleid en de Stichting Stop Woekerprijzen Woningbouw.
SRH is er voorde burgers, en niet om mooi te zitten, pootjes te geven en de VVD te paaien.Wij hebben een sterk en standvastig team, uw belang is ons belang en samen zijn wij sterker dan de hebzucht van de VVD en haar zwakke broeders.