Programma

PARTIJ- EN VERKIEZINGSPROGRAMMA VAN SOCIAAL RECHTS HAARLEMMERMEER.

28. Luchthaven Schiphol.

SRH is voor uitbreiding van Luchthaven Schiphol, maar stelt daar wel tegenover dat de veiligheid en het leefklimaat niet in het geding mogen komen. Luchthaven Schiphol is voor Nederland en de Haarlemmermeer van economisch levensbelang. SRH stelt daar wel een goede balans tegenover. Verschillende gebieden in onze gemeente ondervinden last van de aankomende en vertrekkende vliegtuigen, daar is SRH zich terdege van bewust en heeft daar ook wel begrip voor. Aan de andere kant vindt SRH dat de inwoners weten dat zij in de buurt van een luchthaven wonen.

Schiphol is tevens een zeer grote speler in de vastgoedsector. Ook bedrijven als schiphol van de familie Poot hebben veel last van de grote invloed die Schiphol uit kan oefenen in de politiek. SRH is het daar totaal niet mee eens en zal er in de toekomst op toezien dat alles op een ordentelijke en nette politieke, zakelijke en menselijke manier verloopt. Het bedrijf Televerde heeft de gronden gekocht van de familie Poot en kan hierdoor op dezelfde steun van SRH rekenen, welke ook geldt en gold voor voornoemde familie.
In het recente verleden speelde de Haarlemmermeerse politiek een dubieuze rol tegen deze ondernemer. SRH is nog steeds van mening dat deze ondernemer door de overheid onrechtmatig gedwarsboomd wordt. SRH zal deze ondernemer zeker steunen om uit het geschil met de overheid te komen.

©2021 - Designed, Developed & Hosted by DreamView ICT & Internet Services