Programma

PARTIJ- EN VERKIEZINGSPROGRAMMA VAN SOCIAAL RECHTS HAARLEMMERMEER.

17. Geert Wilders van de PVV en Thierry Baudet van FvD

SRH wil graag de stemmers van Geert Wilders en nu ook van Thierry Baudet in de Haarlemmermeer vertegenwoordigen. SRH steunt een groot gedeelte van de standpunten van de PVV, maar is wel geschrokken van verschillende uitspraken van Geert Wilders. Onder andere de opmerking over de Kopvoddentaks, is bij SRH niet in goede aarde gevallen. Dat vinden wij ook in onze hele fractie.


Maar liefst 23 % van de bevolking van Haarlemmermeer stemde tijdens de Europese Verkiezingen op de PVV, de één uit onvrede, anderen omdat zij de hoge criminaliteit onder de allochtonen zat zijn. Weer anderen stemden op de PVV omdat zij de linkse kliek meer dan zat zijn. De huidige coalitie van VVD, CDA, D66 en de ChristenUnie duwt onze huidige verzorgingsstaat voor de zwakkeren nog verder de armoede in, maar aan de andere kant schenkt de regering 1.4 miljard euro aan rijke aandeelhouders, doordat zij de dividendbelasting opheffen. Zeer recent werd berekend dat de rekening van het opheffen van de dividendbelasting kan oplopen naar twee miljard euro. Bij een groot deel van de bevolking is het beeld ontstaan dat zij in de steek zijn gelaten door de grote landelijke politieke partijen.

Mede door de opkomst van de Islam in Nederland, is de weerstand om mensen in nood uit oorlogsgebieden op te vangen erg groot, en wekt dit angst en argwaan op bij de bevolking. Door de vele aanslagen in Europa is de angst voor een aanslag in Nederland alleen maar groter geworden. Opvang van mensen zou wat SRH betreft, beter in de veilige gebieden rondom de regio’s waar de vluchtelingen vandaan komen, kunnen worden gecreëerd. Het is inmiddels duidelijk, dat er bij grote groepen mensen in onze samenleving te grote verschillen van culturen zijn waar te nemen en voor irritaties zorgen. Opvang in de regio zou, wat SRH betreft, beter en veiliger zijn voor beide partijen en culturen.


Ikzelf, Rinus Beusenberg, stemde de vorige landelijke verkiezing op Geert Wilders. SRH denkt er nu zelfs over na, om zich in de toekomst bij Thierry Baudet van Forum voor Democratie aan te sluiten, of zelf een landelijke politieke partij op te richten. De tijd zal het leren.

©2021 - Designed, Developed & Hosted by DreamView ICT & Internet Services